Frukostbröd toppad med sesamfrön

 
Vaknade i morse med ett sug på nybakat bröd, så bestämde mig för att ge det ett försök. Slutade med att brödet stod i ugnen över en timme på 200 grader och var fortfarande lite kladdig inuti, det bekymrar mig. Men brödet vart jätte gott i alla fall, speciellt med lite smör och skivad ost.
Brödet är toppat med sesamfrön och solrosfrön, det är även glutenfritt mjöl och naturell kvarg i degen.
 
Igår blev jag upplockad av Sofia, vi åkte hem till henne och hon bjöd på sushi. Jätte god sushi, där ifrån ska jag beställa flera gånger! ESA Sushibar vid tågstationen i Gävle. Mår alltid som bäst med hennes närvaro, i vanligt fall bor hon i Stockholm... Man blir alltid inspirerad av hennes matlagning av både godsaker och måltider, se hennes blogg här eller hennes facebook här för inspiration!
 
6 kommentarer publicerat i Mat & Dryck
Taggar: Frukostbröd, bröd, lördag, naturell kvarg, nyttigt, sesamfrön
#1 - - Frida:

Vad gott det ser ut :)

#2 - - Louises mamma :

Härligt, vilken inspiration. Nybakat bröd är alltid så gott, ska in och se på din vänninas blogg för inspiration. Jättefint bröd du bakat, lika blogg du designat! Ha en bra lördag och njut av brödet, kram :)

#3 - - Jessica:

Mysigt!!

#4 - - Invenstera smart:

Alltid så gott med nybakat bröd, ser ricktigt gott ut det där!

#5 - - Mamma:

Bravo Sarah, ser jättegott ut! :)

#6 - - coba :

Ser riktigt gott ut, färskt