Raw food

 
Igår gjorde jag raw food, det blev chokladbollar och bars. Receptet hittar ni hos Sofias gluten, mjölk och sockerfria blogg.
Det var superenkelt att göra de båda sorterna, det gick så snabbt så kommer absolut att göra det flera gånger! Dessutom är de så goda!
 
Chokladbollarna är rullade i sesamfrön och innehåller b.la. aprikoser, egentligen skulle det vara dadlar men jag föredrar det mindre. Hade i lite mer kakao än vad det stod på receptet, tänkte att det skulle bli ännu godare. Men ibland ska man bara följa receptet!
Barsen är supergoda, hade b.la. aprikoser och tranbär istället för dadlar. Tranbären ger en söt och syrlig smak, släcker verkligen sockersuget!
 
De passar perfekt att äta innan och före en träning, så nu ligger det alltid i ryggsäcken till efter träningen!

Julklapp

 
Jag önskar jag kunde säga att dessa var mina julklappar... Men det var nämligen Adam som fick dessa under julgranen. Men de står i alla fall fint i vårat kök! Peace underläggen är så himla charmiga och läckra, de står och pryder köket bredvid en vit orkide.
 
Slänger in ett recept på plankstek för 4 personer, supergott! Man kan också använda sig av fylld aubergine tillsammans med heta räkor, också supergott!
Visa fler inlägg